Tobo Reclame | Over ons
ToBo Reclame, het adres voor wagenparkbelettering, autoreclame, gevelreclame, belettering, stickers, reclame borden, car wrapping, bus bestickering, stikkers,
wagenparkbelettering, autoreclame, gevelreclame, belettering, stickers, reclame borden, car wrapping, bus bestickering, stikkers, Santpoort, Haarlem, Heemstede, Zandvoort, Overveen, Bloemendaal, IJmuiden, Velzen
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

OVER ONS

Even voorstellen

Tobo Reclame is een dynamisch en flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in reclamebelettering en afgeleiden daarvan. Van het beletteren van een compleet wagenpark en gevelbeletteringen tot het leveren van full color losse stickers. Tobo Reclame gebruikt kwalitatief hoogwaardige materialen voor iedere specifieke toepassing hetgeen leidt tot een uitermate fraai eindprodukt.
Tobo Reclame werkt met een enthousiast team van specialisten die elk hun vak verstaan. Tobo is gevestigd in Santpoort-Noord en is de afgelopen decennia uitgegroeid tot een compleet beletteringsbedrijf gespecialiseerd in flexibel en accuraat opleveren van kwalitatieve diensten en produkten.

”Subliem in creatieve reclame oplossingen.”

Historie

Flexibiliteit is altijd het sterkste punt geweest, en zal het altijd blijven!

Waar het begon…
Eind jaren ’80 is Tobo Reclame vanuit een schuur annex werkplaats in Santpoort-Noord als reclameschildersbedrijf gestart. Reclame-uitingen werden destijds over het algemeen nog met de kwast/penseel aangebracht. Als één van de eerste ondernemers in de regio beschikte Tobo Reclame over een snijplotter. Op dat moment een gigantische investering maar dankzij de continuïteit van onze opdrachtgevers en het vertrouwen dat zij in ons hebben is het bedrijf uitgegroeid tot een solide organisatie. Met de ervaring en inzicht van een vakman en de op dat moment high-tech oplossing was de basis gelegd.

Vandaag de dag
Tobo Reclame is tot de dag van vandaag gevestigd in Santpoort waar wij over een professionele werkplaats beschikken. De snijplotter is heden ten dage niet meer weg te denken. Tobo Reclame beschikt zelfs over meerdere kleuren/snijplotters waardoor de produktiesnelheid enorm is toegenomen. Voor een aantal collega bedrijven verzorgt Tobo Reclame de full color prints.

De toekomst

De flexibiliteit van Tobo Reclame wordt als uiterst sterk punt ervaren. Dat zal de komende jaren onveranderd blijven. Wel staat een uitbreiding in het vooruitzicht waardoor meer materiaal op voorraad gehouden kan worden om de vraag van de opdrachtgevers nog sneller te kunnen beantwoorden.

Snel schakelen, daar draait het om!

Wil jij iets bestickerd hebben? Laat het ons weten!